NYHEDER

Loopy Day: Frost
Ny CD-udgivelse
4 nye storladne, mørke og isnende guitar-kompositioner.
læs mere her

Ny digital udgivelse
Den Københavnske new wave/industrial duo Grotesques kassette-udgivelse "Havet" fra 1983 er nu udgivet digitalt og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
(Grotesque skiftede senere navn til Cat's Cradle)
læs mere her

Ny digital udgivelse
Den Københavnske postpunk/electroniske duo Cat's Cradle's kassette-udgivelse "In The Greenhouse" fra 1988 er nu udgivet digitalt og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
læs mere her

Ny Digital udgivelse
Hidtil uudgivet materiale fra 1990 med postpunk-duo Cat's Cradle - nu udgivet digitalt.
læs mere her


CAT'S CRADLE - RED


(SpaceController Records - SPADIG 08 - 2023)

I vinteren 89-90 spillede den danske new wave/industrial-duo Cat's Cradle en række koncerter, der skulle vise sig at blive duoens sidste. Materialet til disse koncerter blev optaget i øvelokalet og senere samlet på en kassette sammen med et par skitser, der også var blevet til overs. Musikken blev aldrig udgivet.
Det er derfor et hidtil uudgivet album, som Spacecontroller hermed præsenterer digitalt. Materialet er skitser inklusive fejl og er digitaliseret fra kassettebåndet og restuareret så godt som muligt.
I vinteren 89-90 havde Peter Sørensen og jbrandtp været involveret i performancegruppen Kom De Bagfra i nogle år. Interessen for at lave musik til scenekunst førte til skift, og i 1992 dannedes Kom De Bagfra Orkesteret (KDBO) sammen med Jan Munkvad (og i en kort overgang Danny Lund). KDBO udgav 3 cd'er her på Spacecontroller Records.

Albummet er tilgængeligt på de fleste streaming-tjenester.

Læs mere på catscradle.dk

Cat's Cradle på Spotify

Cat's Cradle: Red på Spotify
Cat's Cradle: In The Greenhouse på Apple