NYHEDER

Loopy Day: Frost
Ny CD-udgivelse
4 nye storladne, mørke og isnende guitar-kompositioner.
læs mere her

Ny digital udgivelse
Den Københavnske new wave/industrial duo Grotesques kassette-udgivelse "Havet" fra 1983 er nu udgivet digitalt og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
(Grotesque skiftede senere navn til Cat's Cradle)
læs mere her

Ny digital udgivelse
Den Københavnske postpunk/electroniske duo Cat's Cradle's kassette-udgivelse "In The Greenhouse" fra 1988 er nu udgivet digitalt og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
læs mere her

Ny Digital udgivelse
Hidtil uudgivet materiale fra 1990 med postpunk-duo Cat's Cradle - nu udgivet digitalt.
læs mere her


CAT'S CRADLE - IN THE GREENHOUSE


(SpaceController Records - SPADIG 07 - 2023)

I 1988 udgav den danske new wave/industrial-duo Cat's Cradle C90 kassettebåndet In The Greenhouse. I slutningen af 80'erne var man blevet opmærksom på den globale opvarmning, der dengang blev kaldt drivhus-effekten. Dette er temaet for albummet. På grund af drivhus-effekten er civilisationen kolapset og menneskene lever nu i primitive stammer i en tropisk verden under et tag af glas. I denne periode var duoen blevet interesseret i sampling, og hele albummet er skabt af samplede lyde og instrumenter.
Spacecontroller udgiver nu dette album digitalt, og emnet bliver jo desværre bare mere og mere aktuelt. Materialet er digitaliseret fra kassettebåndet og restuareret så godt som muligt.

Albummet kan findes på de fleste streaming musik-tjenester.

Læs mere på catscradle.dk

Cat's Cradle på Spotify

Cat's Cradle: In The Greenhouse på Spotify
Cat's Cradle: In The Greenhouse på Apple