NYHEDER

Loopy Day: Frost
Ny CD-udgivelse
4 nye storladne, mørke og isnende guitar-kompositioner.
læs mere her

Ny digital udgivelse
Den Københavnske new wave/industrial duo Grotesques kassette-udgivelse "Havet" fra 1983 er nu udgivet digitalt og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
(Grotesque skiftede senere navn til Cat's Cradle)
læs mere her

Ny digital udgivelse
Den Københavnske postpunk/electroniske duo Cat's Cradle's kassette-udgivelse "In The Greenhouse" fra 1988 er nu udgivet digitalt og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
læs mere her

Ny Digital udgivelse
Hidtil uudgivet materiale fra 1990 med postpunk-duo Cat's Cradle - nu udgivet digitalt.
læs mere her


GROTESQUE - HAVET


(SpaceController Records - SPADIG 06 - 2023)

I 1983 udgav den danske new wave/industrial-duo Grotesque (senere ændredes navnet til Cat's Cradle) kassettebåndet Havet på det lille fynske selskab AKT. I anledning af 40 års jubilæumet af dette fine album er det Spacecontroller Records en glæde at udgive Havet digitalt, og det vil være tilgængeligt på de fleste kendte streaming-tjenester.
Havet er på mange måder et blue-print for en måde at skabe musik på, som Peter Sørensen og jbrandtp er vendt tilbage til utallige gange senere. Optagelser fra improviserede sessioner udvælges, sammensættes og navngives på en måde, så der fremkommer en sammenhæng og stemning der kredser om et tema.
Her er det selvfølgelig havet, der er det overordnede tema. I 1998 vendte Peter Sørensen og jbrandtp tilbage til havtemaet. Denne gang i Kom De Bagfra Orkesterets cd "Bunker", der også er udgivet på Spacecontroller Records.
Læs mere om Grotesque/Cats Cradle på hjemmesiden catscradle.dk
Havet blev optaget under primitive forhold. Vi har digitaliseret det 40 år gamle kassettebånd, og restaureret det så godt som muligt.


Læs mere på catscradle.dk

Grotesque: Havet på Apple Music
Grotesque: Havet på Spotify