NYHEDER

Loopy Day: Frost
Ny CD-udgivelse
4 nye storladne, mørke og isnende guitar-kompositioner.
læs mere her

Ny digital udgivelse
Den Københavnske new wave/industrial duo Grotesques kassette-udgivelse "Grotesque Igen !!" fra 1982 er nu udgivet digitalt og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
(Grotesque skiftede senere navn til Cat's Cradle)
læs mere her

Ny Digital udgivelse
Liveoptagelse fra 12/3 1985 i Barbue med industrial/postpunk-duoen Cat's Cradle - nu udgivet digitalt.
læs mere her

Ny digital udgivelse!
De to gamle kassette-udgivelse "Return" og "The Minx" fra 1987 af den Københavnske postpunk duo Cat's Cradle er nu samlet i denne digitale udgivelse og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
læs mere her


LOOPY DAY - ILLUMINATION


(SpaceController Records - SPACD 12 - 2014)

Under Lysets vej gennem en krystal, bliver det brudt op i regnbuens farver. De røde stråler bliver afbøjet mest, mens de violette fortsætter næsten lige ud. Når lysstrålerne rammer en væg i krystallen, fortsætter en del ud igennem væggen. Resten kastes tilbage og fortsætter deres vej igennem krystallen og bliver yderligere afbøjet og opbrudt i regnbuens spekter, til de igen kastes mod en væg. For en udenfor stående betragter får de lysstråler der trænger igennem væggen krystallen til at virke lysende, de stråler, der bliver inde i krystallen, får den til at kaste skygge.

En lignende form for reflektion og refraktion sker når jbrandtp sender sit stille insisterende guitarspil igennem et setup af digitale effekter. Effekterne virker her som krystallen. Lyden bliver moduleret og brudt. Nogle lyde bliver kastet tilbage og yderligere forandret. Lydene kan komme glasklare ud, og de kan hobe sig op i kaskader af næsten symfonisk karakter.

Illumination består af 2 mellemlange og 2 lange improviserede og spontane forløb. Kompositionerne er insisterende og dvælende men samtidig i stadig forandring og på vej nye steder hen. Illumination er Loopy Days hidtil mest abstrakte værk og er frugten af jbrandtps 5 års arbejde med guitar, loopermaskine og effekter.


ILLUMINATION kan findes på de fleste streamingtjenester. 

Eller ved at kontakte SpaceController