NYHEDER

Loopy Day: Frost
Ny CD-udgivelse
4 nye storladne, mørke og isnende guitar-kompositioner.
læs mere her

Ny digital udgivelse
Den Københavnske new wave/industrial duo Grotesques kassette-udgivelse "Grotesque Igen !!" fra 1982 er nu udgivet digitalt og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
(Grotesque skiftede senere navn til Cat's Cradle)
læs mere her

Ny Digital udgivelse
Liveoptagelse fra 12/3 1985 i Barbue med industrial/postpunk-duoen Cat's Cradle - nu udgivet digitalt.
læs mere her

Ny digital udgivelse!
De to gamle kassette-udgivelse "Return" og "The Minx" fra 1987 af den Københavnske postpunk duo Cat's Cradle er nu samlet i denne digitale udgivelse og kan findes på de fleste streaming-tjenester.
læs mere her


LOOPY DAY - REWIND (TO FRIDAY)


(SpaceController Records - SPAMC 01 - 2009)

Loopy Day er jbrandtp's guitar-projekt.
I 80'erne spillede jbrandtp guitar i forskellige bands på den Københavnske undergrunds-scene - først og fremmest duoen Cat's Cradle.

Ca. 1990 opgav han imidlertid guitaren, for at hellige sig musik skabt på computer. SpaceController har udgivet flere cd'er med jbrandtp's elektroniske musik.

Efter 15 års koncentreret arbejde med den elektroniske musik, hvor han bl.a. arbejdede med lyd som materiale, begyndte han ca. 2005 igen at interessere sig for det analoge domæne, nu opfattet med en digital kunstners ører.
Han har siden lavet grafiske partiturer til forskellige ensembler, der beskriver simuleringer af computer-processer. I 2007 startede han orkesteret Natur 2, der spiller på uforstærkede, uforarbejdede naturobjekter.

Som en logisk konsekvens af denne udvikling, fandt han i 2008 atter guitaren frem, for at genopdage hans musikalske udgangspunkt.

Rewind (to Friday) er bygget op omkring en looper-pedal og en rytmebox. Ved at opbygge simple rytmer, og grundloops skaber jbrandtp en musikalsk ramme, hvorover han siden maler lag på lag af fine guitar-texturer.

Udgivelsen på kassettebånd er en understregning af projektets retrospektive karakter.